Lindsay for muse



vad är det med denna lilla film som gör reklamen så speciell? jag bara älskar den, den är vacker på något sätt!

turkiet/marmaris

gaaaaaaaaaaaaah! jag och 7 tjejkompisar drar till turkiet 14maj - 22maj, gissa om jag är galet taggad! :D det ska bli mkt sol och bad, goda drinkar och utekvällar! :) ska bli så skoj!

ska försöka lägga upp bilder från hotellet osv, det krånglar lite! :)

happyland


bob



det bästa!

succuruttut

nu äre utgång på G, jag vet att du läser detta ulla! ;D haha
corona ikväll ska jag säga dig! :) byebye


mina finafina tjejer! :D

julafton

lite bilder från dagen! :)



har sååå mkt fina kort, men datorn är seg! :) kommer fler imorgon

christmas

god morgon i sverige :) idag äre julafton! hur underbart är inte det. jag har nu öppnat 5 julklappar på morgonen och jag är såå nöjd :D har fått en miniplattång, en parfym (jessica simpson - fancy), en skit snygg tröja med massa nitar på (från åhlens), sen massa nödvändiga produkter för hår och hud osv. det är så mysigt hemma nu :) mamma lagar mat, jag och ofelia gör oss julsnygga! pappa är dock ute och snickrar i garaget (där han alltid är).
kl 15 ska vi vara hos våran farbror och hans fru för att julmysa tsm!

ska ta massvis med kort idag och ladda upp dom ikväll! :) ha en bra dag allihopa, det ska iaf jag!


bullshit


uppesittarkväll

det är redan dagen före julafton, känns som att jag just kom hem från hurghada. men det var ju för ett år sedan! allt går så fort, livet bara rusar förbi en! när ska man få känna lugnet och inte behöva tänka på att snart är man gammal.
nu längtar jag ändå lite i smyg tills man är äldre och ska få barn osv, men just nu vill jag bara leva i nuet och vara ung!

som jag sa så äre julafton imorgon ;D galet! jag har fått så mkt julklappar, dom ligger under granen och blixtrar i alla ljusen. längtar tills man vaknar imorgon och ska få gå ner och öppna 2st :D
jag har faktiskt fått tjuvöppna av linus, jag fick en klocka som är sååå snygg! är väldigt nöjd ;)

nu äre iaf uppesittarkväll och hela familjen sitter hemme och myser. pappa sitter i sina nya långkalsonger och ser så go ut :) ska återgå till min familj nu!

Förra julen med min härliga släkt!


Det som känns väldigt tråkigt med julen är att för varje år blir vi allt färre och färre som firar jul tsm. alla blir äldre och får barn, dom firar jul hos andra, vissa flyttar! :( väldigt tråkigt! på julen vill man vara många, inte sitta hemma och torka med sin familj!

God jul & Gott nytt år!


stylebystars.se

Studded

Modevisning

åhh, nu är det så sjukt nära! jag har jobbar väldigt hårt med min modevisning sista tiden, allt MÅSTE vara perfekt. ingenting får gå fel, just därför känner jag mig ganska pressad.
jag har nu en grupp tjejer på 6st som ska dansa, och jag kan lova att dom är riktigt bra! ;D sen har jag ett jäkligt skönt band som ska spela 2 låtar, ena låten är sjukt skön! mina 8 modeller är riktigt snygga brudar som ska bära kläder från Bik Bok, Carlings, Rut m.fl och förhoppningsvis Monki. Jag har ett gäng tjejer från frisörlinjen som ska komma och styla deras hår. ett annat gäng tjejer kommer från stylingprogrammet och ska sminka mina modeller! just nu ser allting väldigt bra ut, min affisch är färdig, några små ändringar ska jag fixa nu i veckan! sen åker affischerna upp överallt :)
det kommer kosta 20kr att komma in, men det kommer det att vara värt ;) lovar! just nu jobbar jag på en värdefull goodiebag ;D

Hoppas att ni alla kommer att komma, det kommer bli en spännande kväll med tanke på att jag har satt ihop allting själv! :)

Rated R



rihannas nya album; Rated R är helt underbar. har lyssnat igenom alla 13 låtarna nu och läst all sångtext, hon har så fina texter. man blir tårögd med tanke på att hela albumet handlar om misshandlen hon fick gå igenom.
chris brown; go fuck yourself!
det övre klippet som jag lagt ut är intro låten till hennes nya album, det är inte så mkt text, men jag gillar den ändå!
den bästa låten på hennes album måste ju vara "Wait your turn".

Rihanna - Wait your turn

 


vårtermin



det här är mitt nya schema för vårterminen :) jag är väldigt nöjd, det här är mina ämnen;
- söka jobb
- psykologi B
- religion A
- religion B
- ledarskap inom lek och idrott
- naturkunskap
- massage
- projektarbete

det som inte känns så roligt är naturkunskap. psykologi är intressant och öppnar mina öron väldigt mkt :D haha, har ju världens bästa lärare; Sven!
- massage och söka jobb kommer inte ens kännas som skola, det kommer bara bli skoj! dessutom har jag ganska sköna morgonar.

just nu sitter jag på naturkunskapen och pluggar på provet som jag ska ha imorgon, jag hoppas på VG. ska plugga hela kvällen :)


shoppa på h&m

just nu är det en ordentlig rea på h&m's hemsida, jag har redan beställt hem lite kuddar osv. hur billigt som helst. mamma, julklapparna finns här ;D


emo

ikväll kör vi! ;D det blir tema; emo .. strax kommer johanna och hämtar upp mig, då drar vi till jennifer i holmsund, sen blire utgång för hela slanten ;D lägger in alla kort imorgon!


mimmsan

men fan mimmi, jag tror vi liknar varann bara liiite! ;O


.



jag har väldigt många olika åsikter om den här videon. för det första så är väl låten rätt okej, men videon är ju helt skruvad. ingan av dom här tjejerna är sig själv tycker jag. Beyonce och Lady Gaga är ju dom mest 2 olika kvinnorna i världen. enligt mig så passar inte videon någon av dom, videon säger inte heller någonting. den är helt blank. nae, det här var dåligt tycker jag. dom som är så stora borde kunna komma med bättre grejer. Gaga rappar ju lixom ;O bläääh

jennifer

jaa, jennifer fyller 19år idag! jag grattar henne här & nu ;) jag fick tyvär inte träffa henne idag och ge henne den bästa födelsedagskyssen någonsin, men den får hon på lördag. på lördag ska vi hem till jennifer och fira henne, förfesta mm. sedan blir det att dra oss till krogen krogen. jag längtar såå mkt :) hon ska få världens bästa present av mig (hoppas jag). men hon verkar ju ha fått vääldigt mkt roligt av hennes föräldrar, hon fick det hon önskade sig, och det är så det ska vara.

nu ska jag sova bort smärtan i min mage, mår nämligen inte så bra. jag kommer nog stanna hemma imorgon från skolan, vill inte gå omkring med magont hela tiden!

pruppan min!


100

detta är mitt 100 inlägg, det är ändå ganska mkt. nu är jag inte värsta bloggaren osv, men jag tycker det är riktigt kul till & från. när jag har något att säga lr att komma med så gillar jag det. men bloggen kan oxå få mig att känna mig som en tråkig människa,det är inte alltid man har så mkt att säga lr att man skriver så mkt. 

                           

nu måste jag göra mig iordning för jobb, jobbigt!


timbaland - morning after dark


"Linus Pettersson & Fanny Pettersson"



vad hände igår?
igårkväll var jag och mina vänner på corona, träffade linus där. jag kan säga att vi båda två var rikligt berusade, och bilden säger väl allt! när jag läser på kortet står det "Linus Pettersson & Fanny Pettersson" ! HAHAHA!!
linus fick fotografen att tro att vi var gifta, herregud!
skäms så mkt just nu pga bilden, aldrig aldrig mer ska jag vilja bli fotad på krogen!

vimmelbilderna hittar ni på www.umeavimmel.se

me


webb

sitter nu på webbdesignen och håller på att avsluta ett arbete! jag gör en film på movie maker om jennifer och mig, asskoj äre. det dryga är bara att man MÅSTE prata i filmen, satt jag måste spela in min röst och klippa in det. så det är bilder på mig och jenni, sen pratar jag om oss :) och lite musik äre oxå! ska försöka lägga ut den här sen ;)

                               

obs; i know i look lite vriden!

kill the monster


Lux Aeterna By Clint Mansell



lyssna, det är magiskt. den mest känslosamma musik nåonsin!

cage diving

jag har aldrig berättat här på bloggen om min stora dröm, något jag bara måste få uppleva, något som skulle skrämma mig riktigt mycket, men jag skulle ändå älska det!
jag har länge varit intresserad av hajar, jag älskar att dom är så farliga och att dom är havets kungar. dom är skräcken för många, jag vill uppleva det. jag vill vara nära en stor farlig vild vithaj, men ändå veta att den kan inte ta mig! utomlands i dom stora haven kan man åka ut på båtar med en bur hängandes i sidan. man hoppar ner i buren med våtdräkt, buren sänkes ner i vattnet. man lockar på hajar genom att kasta ner kött och annat i vattnet. efter bara en kort stund så kan det krylla av stora farliga hajar. ÅH, jag blir alldeles till mig av att bara tänka tanken. det är något jag bara måste göra, gaah!! har hittat lite bilder från en annan blogg, tänkte visa hur det kan se ut!
jag är som sagt väldigt fascinerad utav hajar, skulle vilja ha en hemma ;) i mitt stora badkar, hum!



don't you love it?

jenni

                                
                                det är helt otroligt hur fin vän jag har, är så glad att jag träffat jennifer.

RSS 2.0