forgive and forget


klänningarnaaa

yesbox :) nu är dom beställda och på väg till mig! har nu beställt studentklänningen som jag ska ha på dagen från stylebystars.se, klänningen som ska sitta på min body på kvällen kommer från nelly! ;D  är helnöjd nu :) fick 2 fina klänningar för ett rimligt pris! klackisarna har jag redan köpt och dom är riktigt grymma, köpte dom förra månaden! ;) kommer bli läckert!
day and night! den vita på dagen, den persikofärgade på natten ;)
kommer bli näääjs!


 Chiffong Baby Doll Dress SEK 359, Rare Fashion - NELLY.COM

lilla vän

plutten, vad hände med livet?
- inte så kul att vara ensam, HUH!
sisi mojo ;D haha


Cause is me, you, you, me, me, you all night



Take my order cause your body like a
carry out
Let me walk into your body until you
hear me out
Turn me on, my baby dont you
cut me out
Turn me on, my baby dont you
cut me out

timbaland & justin timberlake

sweetheart

åh, sluta vara så sööt :D han är happyboy! makes everybody happy (om man är normal)
"spelar ingen roll vad nån annan säger om dig, tro på dig själv, du är bra som du är"


hemavan v.10



totaly! ;D v.10 drar jag, jennifer, patrik hans kusin och en av deras kompisar med bil upp till hemavan! vi ska bo i denna mysiga, stoora lägenhet som jag visar här ovan! vi kommer att handla massa go mat, MKT vin och köra som spiken i bordet från torsdag till söndag! :) kommer bli så trevligt!
tyvär så kommer jag på onsdagen (dagen innan vi drar) att göra min tatuering i nacken, satt det blir inge bastu och bad för mig som jag har uppfattat det! ;D men jag kommer nog få fullt upp ändå! :D
jag har aldrig varit i hemavan, vilket typ alla svennebanan typer har, så nu äre min tur. min tur att utforska den lilla by i hemavan! =D hoppas det blir mkt folk där över sportlovet, har hört att det brukar vara packat! :D
LÄNGTAR! känner att jag behöver det här just nu, lite komma bort :) nya saker som händer i mitt liv!

Buckle up, I'mma give it to you stronger, hands up, we can go a little longer



Come here rude boy, boy
Can you get it up
Come here rude boy, boy
Is you big enough
Take it, take it
Baby, baby
Take it, take it
Love me, love me

wooah!

okej, nu har jag VÄRLDENS roligaste grej att berätta asså! jag jobbar ju som diskplockare på x3m/schlagerklubben, varannan lördag!
vi har fått nya ägare på stället :) och ikväll när jag kom till jobbet så kommer 2 av ägarna fram till mig och bah, "hej fanny, vi skulle vilja prata med dig". då vart ju jag lite skraj och trodde jag hade gjort ett brott lr något.
men sen säger dom så här, "joo, vi skulle önska att du skulle vilja börja jobba som kvällsvärdina/entrevärd här på x3m, då vi träffade dig nu såg vi att du var en snygg tjej med utstrålning och trevlig." WHAAAAAAAAT!?
dom vill att jag ska vara deras profil utåt, vet ni hur NICE det är. när folk ser mig kommer dom tänka bah, "mh, X3M"! ;D
jag kommer nu att på fredagar från och med nästa helg stå och kolla allas legitimationer och hälsa er välkommna, sen kommer jag komma ner på klubben och mingla med alla våra gosiga gäster! det blir alltså klackar och kavaj för mig varje fredag ;) guess what, I LOVE IT!
sååå NU, hoppas jag ni stöttar mig genom att storma klubben på fredag, det kommer hända mkt nya grejer nu på x3m framöver. våra nya ägare har styrt upp lite nya grejer ;)

GOD NATT! :D

best ever


SWEET LOVIN



asos.com

BLONDAA

OJ, asså jag är såå i extas nu. jag har hittat VÄRLDENS skönaste snubbe och jag bara älskar honom, jag är hans största fan och en äcklig stalker! jag måste bara få tag på han ;D STÖRT SKÖN!
se hans videoinlägg på youtube lr på hans blogg; www.blondaa.blogg.se
totaly ;) hans humor är så jäävla skön :D vi skulle smacka ihop som bra polare, i know it!




luuuve!

100225-19.45

heyho!

jag och jennifer har bestämt oss för att ta ett bord på nolia loppisen om någon vecka, vi kommer där att sälja MASSA kläder, väskor, skor, smycken osv.. hoppas att det kommer mkt folk och kollar in våra stuff ;D
just nu stor rensar jag mina feta garderob, det är såå  mkt fint man har som aldrig blir använt. bör man spara det för att man tycker det är fint, lr äre lika bra att få pengar för det så man kan spara till något grymt?

funderar på att slänga ut lite bilder här på ex på vad som ska säljas :) vad tycker ni, ska jag göra det?


what about this?



måste säga att dom här 7-åriga flickorna är grymt bra på dansa, men vad ska man tycka egentligen?
vissa anser att tjejerna strippar, det tycker verkligen inte jag. men hade dom verkligen behövt stå halvnakna på scenen!
ett måste kolla iaf!

spotify

har lagt ut en av mina spotify listor här på bloggen nu, (nyaste) bara för att jag har såå bra musik och gärna vill dela med mig. delar med mig lite av min kärlek ;) älskar musik.
varsågod

nyaste!

en låga



If I should die before I wake
It's cause you took my breath away
Losing you is like livin in a world with no air

I'm here alone didn't wanna leave
My heart won't move it's incomplete
Wish there was a way that I could make you understand

But how do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you it's so hard for me to breathe

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air

Got me out here in the water so deep
Tell me how you gone breathe without me
If you aint here I just can't breathe
Theres no air no air


OH DARLING

Dagens bild om inte annat ;D "solglasögon från 999kr"



Min studentklänning!



ville hålla min studentklänning väldigt enkel men ändå lite söt, och jag tycker att jag hittade en väldigt bra klänning på www.stylebystars.se.
min klänning kostar 449kr :) så jag är väldigt nöjd! det kommer bli väldigt snyggt till min fina studentmössa ;D
sen kommer jag oxå att vara brown sugar när jag nyss kommit hem från turkiet! =)
LÄNGTAR!

home

jag bor ju just nu i ett hus på umedalen med 3 brudar, och det är jag så less på nu! just nu är allt jag vill är att ha en egen lägenhet, jag söker och söker, söker, söker och söker. men jag finner ingenting, lr nog hittar jag lite grejer men inget passar mig riktigt.
min syrra och jag har en idee om att skaffa oss en 3;a tsm nu till sommaren. det skulle vara helt perfekt eftersom hon då ska börja gymnasiet här i umeå. om vi ska bo tsm så måste vi ha varsitt rum, annars bor jag kvar här och fortsätter att söka! :) man vill ju inte brottas om sovplats med syrran!

om det är nååågon där ute som vet något om något, tell me about it! ;)
är just nu intresserad av allt förutom "gruppboende".

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

åh, lyssna på detta :D jag är ledig imorgon! det innebär att ikväll kan man göra va f*n man vill, jag leker att det är lördag! ;) så ikväll blir det antingen bio lr så blir det corona! =) lutar mest mot bio kanske!
skulle gå och se "farsan" med jasmine och jennifer. men då vart jenni sjuk, så vi fick ställa in planerna!
men jag vet nog vad jag ska hitta på! :)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


slänger in en glad bild på mig och mina vänner!


ke$ha - take it off


new


try sleeping with a broken heart

vilken helg jag har haft asså, har varit fulla rullar hela tiden. har varit corona, rex och cover club. sen har det oxå blivit mys på wilmas med vin och goda frukter. några otrevliga stunder har oxå kommit förbi mig, finns människor som man inte kan förstå sig på. finns människor som vrider och ljuger om sanningen. jag behöver inte kämpa för att man ska tro på mig, jag vet min sanning och det är allt jag vill veta.
det är synd att människor man älskar/älskade helt plötsligt visar sig väldigt annorlunda än vad man trodde.
har hört mkt om vad du säger till dina vänner, och det svider i mig när jag får höra vad du säger. det är synd om dig!


NU

nu är det bestämt, den 10mars ska jag tatuera mig ;) äntligen. har oxå bestämt mig för vad det ska stå och var jag ska ha den, men det får ni se sen!

kom nyligen att tänka på att strax äre alla hjärtans dag, shit! vad ska man då hitta på? får bli att dricka lite fint vin, äta vindruvor och polly med någon mysig vän! ;)

                 

tatto

jag är nu sååå inne på att tattuera mig! har nyligen ringt och pratat med olika tatuerings"ställen". men jag vet inte på vilket tatuerings"ställe" jag ska  göra det. vill iaf ha en text, texten kommer inte vara så stor. den kommer gå på typ 500-600kr. jag har såå mkt jag vill ha textat på mig! jag läser väldigt mkt låttexter, det är där jag hittar fina meningar som skulle kunna ha en liten betydelse.
vet att jag iaf vill ha på engelska, det är det finaste språket, snygga ord och dessutom vill jag att folk lättare ska förstå. anledningen till att vilja skaffa en tattuering är; först och främst för att det är så jäkla snyggt, men det beror mkt på kroppen oxå. sen så känner jag på något sätt att en tattuering skulle stärka mig väldigt mkt, hjälpa mig lite på vägen i livet, kanske låter hellöjligt. men jag vet det, bara det betyder något bra för mig. dom 4 som jag har skrivit här nedan är dom 5 som jag känner ganska starkt för. tror det kan bli riktigt bra.


hjälp mig bestämma;

"Im alive" - lutar mest mot denna!
"Im not ever alone"
"Nobody puts baby in a corner"
"Tougher than a lion"
"For those i love i will sacrifice"


rihanna - hard


rihanna måste vara den snyggaste varelsen på jorden!

balen

jag har nu börjat fundera väldigt mkt på balen/studenten. klänningar kollar jag på hela tiden, är helt snorinsatt!
det är ju då 3st viktiga klänningar som ska införskaffas, studenten, studentskivan och balen. klänningen till studentskivan kommer inte vara så svår, den ska bara vara snygg och jävligt party, lite sexy måste den ju oxå vara! ;D
balklänningen ska jag försöka få uppsydd av någon geni :) !

men då kommer den stora frågan, vem ska man gå med på balen?
jag skulle inte vilja gå ensam, utan en boytoy. nu är det en ny regel, alla måste gå ut detta år som ska få gå på balen. alltså måste jag hitta mig en 91;a =) jag tänkte börja söka redan nu.

intresserad? ;D

your world is nothing more than all the tiny things you've left behind

känner mig så ensam, ensam i hela världen. nu gäller det bara att börja ett nytt liv, ett nytt liv helt för mig själv! jag har förlorat en del av mig själv, men det gör inget. för jag vet att jag ska starta något helt underbart ensam. jag kan vara ensam, måste bara bli stark.
räknar tyst för mig själv varje kväll när jag ska sova.
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 56 57 58 59 ... 123 124 125 ... när kan man sluta räkna, hur många siffror finns egentligen!
it beats a lonely rhythm all night long


keep it real

började denna vecka väldigt bra :) har varit en lugn och skön dag i skolan, slutade tidigt pga planeringseftermiddag! just nu sitter jag med min favojenni på waynes. vi har gjort klart en naturinlämning, och nu ska vi skriva lite på våra projektarbeten!

helgen som har varit har varit riktigt rolig måste jag säga. i fredags jobbade jag, och jag jobbade med dom roligaste :) det var en hyffsat lugn kväll, träffade många kompisar!
lördagen spenderades hemma i sängen, sen upp till sofiehem på en speciell förfest ;) det kom nämligen en kvinna med MASSA sexleksaker. hon snackade om alla grejer och var ganska rolig :) goda drinkar och trevligt sällskap. hem med mig följde en blå rackare =D HAHAHAH! säger inte mer än så ;)
vi for sen vidare till rex vid 12. måste säga att rex var grymt!! det var som ett slott på insidan, och väldigt mkt trevligt folk! dansgolvet var galet :) hade riktigt skoj!



REX- nattklubb & restaurang



RSS 2.0