home sweet home

är hemma hos mina föräldrar nu under denna vecka, rensa huvudet och bara ta det lugnt. jag ser fram emot att komma tillbaka till skolan och bara prestera allt jag kan! älskar alla mina vänner, ni är det bästa jag har!

"Come on, leave this country with me"

ojojdå

Anonym om Hej då: "haha, du är sjukt ful fanny. sluta tro att du är så JÄVLA snygg. uäk."

Tänk att någon liten surmutta satt framför datorn nyss, och klämde ur sig dom här orden till mig! Jag ska säga att jag är sjukt taggad på veta vem det var som skrev det :) en kompis ska kolla upp IP;nummret. Då får vi se vad vi hittar. Spännande :) nappar inte ett dugg på dom orden! I know im beautiful ;)

Hej då

Igår gick sorgligt nog en släkting till mig bort, Tori. Tori dog i lungcancer. Det är ändå min farbrors fru, hon var väldigt speciell. Ville alltid prata, alltid glad. Känns jobbigare än jag trodde, jag har väldigt svårt att förstå att hon nu har lämnat våran värld. Hon for helt plötsligt bort, vart tog hon vägen? Det är bara Tori som vet vart hon just nu är, och jag hoppas och tror att hon är på en väldigt bra plats.

"Livet fortsätter inom dig och utan dig"

formtoppen

det är många som skriver till mig och kommenterar min träning! jag tränar ju såklart hur mkt jag vill och på det sätt som jag vill. när jag säger att jag tränar 2ggr per dag så menar jag ju inte att jag sitter och lyfter vikter i timmar. jag kör först ett pass då jag springer 1timma. sen senare på kvällen kör jag - mage, ben, rygg, rumpa, armar, axlar. jag fattar ju också själv att man måste vila musklerna i 48timmar (lr hur mkt det nu var). Jag kör ju typ armar idag, sen mage/rygg imorgon. dagen efter rumpa/ben, osv.
så det så!

BE THERE!


2010





















nu börjar vi ett nytt år tsm, ser fram emot det! :)


åhhhhhhhhhhhh

jag har bara haft så himla mkt att göra dom senaste dagarna. modevisningen närmar sig med dunder steg nu, och jag blir bara mer och mer nervös. kan inte sova på nätterna, ligger bara och tänker igenom hela upplägget och allt i huvudet! jag har nu iaf ett gäng dansare, riktigt grym dans! sen har jag ett band, har inte snackat med dom något än, måste kolla satt dom har allting under kontroll. nu till helgen ska jag och mina modeller ner på stan och prova ut våra kläder :) ska bli så himla skoj. går omkring på affärerna och parar ihop olika outfits, kommer bli nice! ;)
dessutom har jag oxå blivit sponsrad av Body Shop, dom ska lotta ut en underbar goodie bag ;) . 
Hoppas att väldigt många kommer att dyka upp, det kommer bli GREAT! vill se många kända ansikten i publiken ;)

Nu ska jag fundera lite på hur ljuset ska skötas :)
KISSES!

                                         

Shakira ft. Lil Wayne - Give it up to me



Faktiskt riktigt skön låt, refrängen är helt underbar! :)

H&M


formtoppen

gomorgon! tänkte bara berätta att jag detta år har påbörjat mitt nya och "rena" liv, jag har köpt gymkort på formtoppen och tränar där 2ggn per dag! mina mål är många, men framförallt så vill jag förbättra min väldigt dåliga kondition! jag tänker oxå skära ner på alkoholdrickandet väldigt ordentligt och försöka jobba mer. jag har ju kvälls/nattjobb på helgerna.
jag lägger ist mina pengar på kläder och träning! :) sen ska jag spara så mkt jag bara kan satt jag kan resa med bra mkt mer pengar än vad jag skulle kunna ha.

ska ju till turkiet 14maj med anna, linnea, johanna, kornelia, christine och emelie. det kommer att bli sjukt roligt :)

flarken

är hemma hos mamma&pappa i flarken, linus följde oxå med! just nu ligger linus och sover ;D han är lite tired nu efter en lång dag! strax äre PARADISE HOTEL!!!! det blir jordgubbar och glass till det.


mys med älskling till Jerry Springer! :)

bust your windows

hällu, det har hänt såå mkt dom sista dagarna! har fotat som crazy! julen, juldagen, nyår, nu i helgen, myskvällar. har varit ganska upptagen. nu äre iaf ett nytt år, jag välkomnar 2010 glatt! :) och detta är ska bli perfekt, kommer hända mkt detta år, väldigt mkt!
min modevisning närmar sig med dunderfart, och jag blir bara mer och mer stressad. imorgon ska jag fixa ihop en hel hög med grejer!

nu ska jag se dom sista avsnitten av "kasper i nudådalen"!


RSS 2.0