sry

mitt internet har inte funkat på några dagar, har bara kunnat vara inne ifrån skolan. ska sätta igång nu igen =) men just nu är jag lite upptagen! kommer lägga in lite fina bilder från helgen sen, vi var ju på det nya 18 stället på ålidhem i lördags, riktigt skoj vare, mkt fylla ;) love it! till helgen blire samma partyrunda med samma partybrud! jenni :]

ska vidare nu på lite äventyr, hör av mig sen!
KYSS

UTGÅNG!

Nu ska vi ut & röja på det nya 18+ stället på Ålidhem, buck wild ;) hoppas att det blir skoj, men det är jag rätt säker på att det ska bli. först till hanna på förferre sen vidare =)
Ikväll är jag lite tråkigt partyklädd, har en större svart tröja, & massa smycken till. det är snyggt :) men tråkigt!


Hittade dom här helt underbara underkläderna på h&m, love it!


secret

nu drar jag & jenni, det kommer bli en grym kväll! =) hör av mig senare ikväll då jag är hemma! ;)

KYSS

hajk

yes, då var den här dagen avklarad (nästan) ;D hm, undra vad jag ska göra ikväll då, INGEN SOM VET? =D jag ska iaf träffa jenni, hon kommer till mig strax & då ska vi vidare till några kompisar, spec ..

idag har vi iaf varit på hajk, cyklade tydligen 1,6 mil, sen gick vi tipsrunda uppför ett berg, 2 km. sen hade vi matlagningstävling & lekte ganska mkt, kurragöma med dunk (stavas det så?), & någon till konstig lek. det var ganska roligt, men inte så skoj som jag hoppades på! min grupp vann inte matlagningstävlingen fastän vi hade det bästa, dom som vann gjorde grillspett, herregud, kom på något bättre lixom ;D haha! men dom vann iaf, antar att dom var bäst då, dom vann 125kr tsm i cafeterian på skolan.

idag har jag fått alla mina modeller, dom är nu 10st, jag funderar på att sätta 2st som reserv ifall att något händer med någon av dom, ett krav är ju att dom ska kunna gå i klackar, så jag ska kolla dom sen. möte med dom tjejerna ska jag försöka fixa nästa vecka, frisörerna har jag oxå fixat idag, 6st tjejer, säkert jätte duktiga!

nu ska jag byta om & göra mig klar inför en mkt rolig kväll!

bye kids ;D
KYSS

sthlm

jag & jenni drar ju strax till sthlm för en galen helg, det ska bli festande & shoppande, (lite iaf), jag festar hellre än att shoppa =D . jag ska kolla med min farbror imorgon om tåg, han jobbar ju på tåg så han vet när tågen går! :) vi ska förhoppningsvis bo hos burra (sebastian). väldigt fin kompis!


oh my, väldigt gammal bild!

att orka älska livet

nejnejnej ;( jag känner mig så otroligt -laddad just nu! det får jag verkligen inte göra, då blir jag deppig & börjar hata världen! jag ska absolut vara +laddad & älska livet, för det gör jag ju. FAN, NU LEVER JAG! jag måste räkna upp allt jag ÄLSKAR med livet, det blir en lång lista.

  • mamma&pappa, ofelia - mitt hem, min kärna i livet, mitt allt!
  • jennifer&jasmine - mina styrkor, bästevän
  • alla mina vänner - åh, herregud, ni är så många, jag vill kyssa er alla!
  • att vara tjej
  • min släkt - haha, till viss del!
  • att få känna kärlek
  • festa - den skönaste känslan
  • resa - att få se & lära sig mkt
  • POPCORN
  • shoppa - finns det något bättre, NEJ!
  • pengar - makt & lycka, så äre, vad alla än säger!
  • att vara 18 & kunna styra ens egna liv
  • skor, väskor, klänningar, ringar, brillor, everything!
  • killar
  • varma sommardagar
  • sex
  • KÖTT
  • historia - allt som någonsin har hänt
  • msn, facebook - internet ;)
  • långa vinterkvällar - i en mysig soffa med tända ljus & något gott, med någon man älskar!
  • sköna sängar, få sovaa!
  • att undersöka nya grejer
  • uppfinningar - telefonen
  • silver - sexysexy
  • siden
  • mysiga tröjor
  • NITAR, oh my god ;)
  • baccardi, vin, goda drinkar!
  • muskler - på rätt ställen
  • solen, värmen
  • stora hundar
  • KOMPISAR, mina älsklingar
  • barn, så sött

HAHAHA, okej, det här var den konstigaste listan ever! självklart går ju inte mitt liv ut på dom här sakerna, ville bara få igång min hjärna, nu mår jag lite bättre! åh, att orka älska livet kan kanske vara en konst, det är inget man bara gör, man måste må rätt & ta hand om sig själv!

tänk faktiskt så många i världen som lever fruktansvärda liv men ändå gör allt för att överleva, går flera mil per dag för att få tag på lite vatten, säljer sina kroppar osv .. usch, det är så läskigt!
Lev ditt liv som aldrig förr, ta vara på dina nära & kära, va rädd om dig själv!

KYSS


piki

herregud vad jag inte uppdaterar ofta längre ;O men det har iof bara gått någon dag. ehm, jag undrar vad jag har att skriva ;D egentligen riktigt mkt, men jag vågar inte skriva så mkt här, umeå är en liten råtthåla så här kan man inte säga mkt utan att jorden går under! iaf så ligger jag i sängen nu, vaknade ganska nyligen. våran lärare i webbdesign är sjuk så vi hade ingen lektion igår & idag! vi ska iaf nu på lektionerna börja med photo shop =D så himla skoj det ska bli! där får vi lära oss att redigera bilder & t.om människor, typ modeller! ska bli väldigt kul att lära sig.
jag måste bara säga att jag har fixat 3 modeller :) troligtvis. idag ska jag sätta upp stora "affischer" på några skolor satt jag får mina 8st så fort som möjligt. modevisningen kommer iaf att äga rum någongång i mars, kan inte hoppas på att det ska bli av före, det kommer bara bli stressigt för mig! är det någon där ute som har någon aning om lokaler, vart ska man vara, kommer det att kosta, osv! jag har funderat på att kolla om man kan vara på dragonskolan, men där lär det säkert kosta, det vill jag inte.
helgen närmar sig sakta men säkert :D det ska bli skönt med helg! på fredag åker jag nog hem till mamma&pappa, mamma fyller nämligen år! jag tror hon sa att hon blir 32 ;) inte dålig ålder morsan! jag sover över hos min familj & sen far jag hem till umedalen på lördagen för att jag är en såå upptagen kvinna! på lördag har jag nämligen ett "möte" med 5 tjejer som ska dansa på modevisningen! vi lär nog sätta oss på något fik & snacka litegrann, sen ska dom dansa för mig ;D mysaaaah! på kvällen hoppas jag på utgång på corona :) lönen kommer ju på fredag så då har jag äntligen råd att leva lite! jag håller ju nu på att spara pengar oxå :) till vegas, så jag ska nog lägga undan iaf 2000:-, klarar inte av att lägga undan mer ;P jag är en sån jävla big spender, men det lönar sig ju när man ska klä sig på morgonen ;) man har så mkt, ÄLSKAR KLÄDER! fast iofs, det blir faktiskt svårare att klä sig, satt man har typ alltid samma kläder ;S naae, inte riktigt kanske!
idag ska jag iaf ha på mig svarta tights, en svart tight kjol men dragkedjor på, en härlig vit t-shirt med typ zebramönster på, & sen en svart liten kofta, det är mkt snyggt! lr, än vet jag inte om det är det, jag la iaf fram dom kläderna igårkväll, ska gå & duscha, sen ska jag prova kläderna! =) jag gör alltid det innan jag ska sova, jag provar kläder i säkert en timma innan jag ska lägga mig, & så lägger jag fram det jag vill ha på mig, men oftast morgonen efter så brukar jag ändra mig & så tar jag något annat! ;)

lovar nu at jag ska börja uppdatera ofta igen ;) trust me!


här är tröjan som jag pratade om, från h&m


fredag

Fredagen började med skola, & skola innebär slit! ;S så det va inte så skoj, dessutom hade vi webbdesign prov, det gick inte bra!  Men webbdesign är egentligen inte så svårt, jag får bara lyssna lite mer på lektionerna ;) Före lunchen for jag & tjejerna ner på stan & tittade lite på jeans, jag hittade två par som jag verkligen ville ha, nu sitter jag här i ett av dom =) jätte fina, jag köpte bara 1 par.
Till kvällen skulle vi iaf ut, droskan stod på schemat! Vi var först hos jassi på förfest & det var riktigt skoj, ganska mkt folk :) När vi väl var på droskan (vi for TIDIGT) så var det kö ända ner till sthlm, det var fruktansvärt. Alla knuffades & tryckte på, usch, men jag & jenni ;) vi tryckte tillbaka, & det slutade med att vi stod längst fram. jajaja, vi är så otroligt duktiga på att flirta oss fram i kön, det är väl så då! Vi tog oss in iaf, det var riktigt roligt! Den bästa utekvällen på väldigt länge iaf =D jag ska ge er lite kort från kvällen! Natten vart iaf vääldigt lång & jag somnade inte förns kl halv 7 på morgonen! Tack alla för en väldigt bra kväll, & natt ;)

haha, skönaste bilden på länge!
ÄLSKLING!

hej alla depp!

tjatja! =) det har hänt såå mkt den här helgen, tyvär så kan jag inte dela med mig av allt, men jag har iaf haft skitskoj! just nu håller jag på att ladda över filmer & bilder! ska strax berätta mer!

KYSS

parkour

Jag berättade ju igår att vi hade haft parkour på idrotten & det är en riktigt häftigt asså, jag blir så jävla imponerad utav dom som kan sånt här, tänk deras kroppsmuskler & vilken jävla fokus & koncentration dom måste ha! Nicklas, (en kompis) skickade en liten video där ett gäng killar håller på med parkour, & ni måste verkligen titta på den! Ni kan iofs spola fram den lite & titta runt bara, ibörjan äre lite konstigt! SVINHÄFTIGT!

http://vimeo.com/6495648
look at this! ;O

Ska strax till skolan, min buss går 8.53. Idag har jag svenska, naturkunskap & webbdesign, har prov i webbdesign (sista lektionen)! Jag kommer fuska gaanska mkt där iaf! Efter skolan ska jag möta upp mamma & syster =) senare ikväll blire ferre HELA NATTEN! =D

. . .

nu är klockan väldigt mkt & jag ska sova! Imorgon kommer att bli en gryyym dag ;) plus hela natten! längtar =D

GOD NATT! KYSS

bracelet

älskar som sagt armband, här är 70% av det jag brukar klä mina armar med! Mkt har jag inte använt på ett tag & mkt har jag på mig ALLTID! haha, jag hade inget att hänga mina armband på, så jag drog på mig alla! Vissa mindre fina & vissa är to die for (som jenni brukar säga)!


tatata

Jag ska snabba mig & fota lite smycken här hemma =) återkommer senare med lite pics!

KYSS

in the city

hallå alla glada =) behöver lite glädje nu känner jag, så jag bloggar! Var på stan idag med min goda vän jenni, jag hittade lite grejer, tänkte visa upp dom! Hittade först & främst det här otroligt snygga halsbandet från h&m, har ett likadant fast med svarta kedjor, det är lika hett ;D sen är det ju så att jag verkligen ääälskar armband, & jag hittade väldigt många fina, men eftersom min budget var ganska tight så måste man ju tänka på priserna. Jag kan säga så här, dom vita armbanden med nitar på kostade 29.90 st! ;O SAY WHAT! det är bara för billigt tänkte jag & köpte två, det andra är från lindex & kostade 49.90 tror jag! =) är riktigt nöjd!
Jag är inte så jätte imponerad på klumpiga örhängen osv, jag anser att örhängen ska bara vara små, typ en liten pärla lr diamant! Sen får armbanden klumpa på hur mkt dom bäst vill! Jag älskar svarta armband med nitar på, jag skulle kunna ha hur många som helst! Klockor har jag oxå börjat använda väldigt mkt!
ehm, ni kanske vill se alla mina armband! Ska försöka få med så mkt som möjligt! =)


får be om ursäkt för dom dåliga bilderna!

blogga

åh, jag tycker att det är så himla skönt att bara sitta här & skriva & prata om vad jag vill! Jag har tyvär inte varit lika aktiv dom senaste dagarna, väldigt tråkigt. Men jag bloggar ju som sagt inte för någon annans skull, jag måste erkänna att det var faktiskt mina vänner som fick mig till att börja blogga! Men nu gör jag det bara för min skull, det är skönt att få skriva av sig lite ibland. Man kanske inte alltid har så mkt att säga bara, lr man tror att man inte har så mkt att säga, men när man väl kör igång så rasar det bara ut ord ur fingrarna! =D Nu har jag & jennifer våran sista lektion, filosofi. Det är lite mer än en timmas lektion, men det kommer gå jätte bra! Vi har nu suttit & käkat massa minidaim, ASGODA! =)
Man sitter här i fiket på skolan & vissa bara stirrar sönder deras sorgliga ögon. Jag blir så skitförbannad, vissa killar tror att om man får en 1sekunders ögonkontakt så är man villig, fan! Undra vad dom sitter & säger till varann, dom snackar ju annat språk! INGEN får tro att jag menar något illa nu, svenska killar kan vara likadana. Men just nu för stunden så vare inga svenska killar. Det blir lite jobbigare då eftersom man inte förstår vad dom säger om en, för man ser ju SJÄLVKLART att det är en själv dom snackar om, obehagligt!

Nu ska jag gå på lektion!
KYSS

skola

Hallo! Jag vill bara be óm ursäkt för det lite "speciella" inlägget som kom upp igår! Det var en kompis till mig som drevi litegrann, men jag såg att många hade kommenterat det! :) Jag bestämde mig då för att ta bort det, kändes inte bra att ha det där eftersom jag gärna vill att ni ska gilla det som händer här på min blogg! :)
Jag såg oxå att jag hade fått en förfrågan om jag har skaffat några modeller än, & det kan jag ju säga att jag inte har fått än! Har en affisch på G som ska upp på alla skolor i umeå, plus inne i stan! Hör väldigt gärna av er om ni är intresserade, skulle underlätta litegrann :)

Igårkväll så ringde en kompis mig som jag inte pratat med på väldigt länge, Sebastian :) vart väldigt glad! Han har ganska nyligen flyttat till sthlm & håller nu på att fixa jobb. Jag funderar faktiskt på att dra ner dit & bo där en helg med någon kompis & bara ha så roligt som man kan! Då måste jag ju bara träffa sebastian =D

Nu sitter jag iaf i skolan, vi hade idrott imorse & gjorde något väldigt speciellt, något jag aldrig hört talas om förut! Parkour heter det, det innebär att man ska hoppa & kasta sig ganska mkt mellan byggnader, hinder, ute i parker osv. Vi fick ju såklart bara hoppa lite i våran idrottssal, men det var roligt, lite småläskigt kanske! Nu har vi svenskalektion & vi ska skriva en krönika om August Strindberg, jag vart klar med den första lektionen, så nu har jag fått lite feedback, ska rätta till allt nu! :) Efter lektion ska vi käka sen tänkte jag gymma med några andra tjejer i klassen! =) Sen blire in till city med jenni! ;)

KYSS

friluftsdag

idag har varit en pissdag, vi har haft friluftsdag, åh herregud! Min klass vart uppdelad i små grupper på 4, vi skulle sen vara utplaserad på flera olika ställen! Min grupp stod på mariehemsängarna, vi hade några hinder & lekar där. Då skulle ALLA ettor på våran skola göra dom i grupper på 10st. & jag loovar, det är det värsta jag någonsin upplevt, dom betedde sig som snorungar allihopa! Dom prang omkring & lekte, var helt ointresserad av vad jag skulle säga till dom! fyfan, så där var jag inte ens i 4an ;S !
Nu iaf så kommer strax ragge, han är här när som helst. Vi ska "hänga" ;D woh! Sen ska han iaf "gästblogga" här =D king! Ikväll är det idol från umeå :) spännande! Nu ska jag käka lite tomat tills ragge kommer!

KYSS

paranoid

hello! Idag har varit en bra dag, men så säger jag om nästan alla dagar! Toppen väder & mamma, kan det bli bättre? ;) haha! Mamma har iaf handlat massa mat åt mig idag, plus mkt schampo osv. asbra! :) Iaf så har jag haft idrottsmedecin & filosofi idag, mkt sköna lektioner! Imorgon har vi friluftsdag, så jag, anna, malin & anja ska stå någonstans ute i skogen & sen ska hela skolans nya elever (ettorna) komma till våra små "lekar" & leka! Vi ska typ vara där & lära dom, ta hand om dom! Man kan säga att vi ska leda dom på något sätt, det vi ska göra kommer iaf att betygsättas! Efter det ska jag & jenni på slumpen & se om vi hittar något skoj, man kan faktiskt hitta mkt roligt på second hand butiker!
Iaf så håller jag ju på med projektarbetet, bik bok ville gärna att jag skulle visa upp deras kläder, carlings & JC var mkt intresserade, men dom ville veta lite mer detaljerat hur modevisningen ska gå till, så jag ska återkomma i veckan då jag har lite mer plan! :) kommer bli skitskoj. Imorgon ska jag dra till media på någon skola (om jag hinner) & kolla om det är någon som vill fixa affischer åt mig! Jag måste ju hitta mina modeller! Om det är någon där ute som är intresserad av att gå modell så hör gärna av er till mig :) Det är så mkt att planera & anordna satt det är inte klokt. Jag har ett par killar på min skola som spelar musik & sjunger, ska kolla med dom om dom är inresserade av att spela då, det skulle uppskattas mkt! =) Det skulle vara lättare om man var 2st som gjorde modevisningen, önskar att jag hade någon som ville hjälpa, allt skulle gå lättare & man skulle kunna dela upp mkt! :) Men nu är jag själv & det är bara att sätta igång! Nu ska jag försöka somna på direkten!
Btw, sista sommardroskan på fredag, be there! =) det kommer nog bli mkt folk, hoppas jag!
JUST JA! jag var hemma hos mormor idag & kikade lite i hennes garderob, hittade en ganska snygg kavaj, men armarna har en sån där puff på sig! Är inte så jätte imponerad av den, men den var iaf snygg! Kan lägga ut en bild, kan man ha den här tror ni? :)



KYSS

dagens



så här har jag gått omkring idag =) mkt nice, mkt nice! älskar sköntröjan från gina, har en likadan i svart!
Ska strax skriva lite mer, ska bara fixa lite här i rummet ;D
woooh, mina fötter såg ut som svenebanan, men det gör inge!

unika besökare

SAY WHAT? ; jag lärde mig nyss hur man kollar upp hur många som läser min blogg, ni är 46st som läser den just nu! =) det är typ mkt, crazy! ;)
Jag kommer bli värsta pengabloggarn, hahaha, nejnej!


out from under

Nyvaken & ganska pigg ändå ;D great! Igårkväll vart en riktigt bra kväll, jag bastade & lyssnade på lite musik. Guuuh så jag svettades, det är tydligen gasnska bra att svettas ut allt skit, så nu har jag rensat min kropp litegrann! Senare på kvällen möte jag upp kleta, han bor oxå på umedalen. Så vi var ute & gick, var ute säkert 40-50 minuter & promenera, awesome! Kvällen avslutades med en jävla smäll, men vissa mår inte så bra, buhu!

Idag har jag iaf sovmorgon till 12.30, så jag ska hoppa in i duschen nu & börja göra mig ordning, sen blire skolan! Mamma kommer iaf till town idag så vi ska meet up, hon ska handla mig lite käk! =)

Det är så mkt jag bara vill få ur mig & skriva ut här på bloggen, men det går inte!

KYSS


run this town

Vilken skön dag måste jag säga. Imorse fick jag sovmorgon, skolan började kl 11.35 så jag kunde ju ändå sova till ungefär 9 imorse. Jag käkade några rostade mackor, hoppade ner i mina smutsiga skor & drog! Vädret var ju jätte fint så man behövde inte värsta jackan osv. Påvägen till skolan ser jag en tjej som ser precis ut som jokern i Batman. Hon hade lixom ärr från munnen & uppåt kinderna, som ett stort leende, usch! Stackars tjej.



Väl framme på skolan så inser jag att jag missade lunchen, så jag hinner inte käka. Det blir direkt till naturkunskapen, det är såå inte intressant kan jag lova. Jag & jenni satt bara & busa framför datorn =)
Sen var det idrott, där vi skulle snacka om våran hajk som vi ska ha nästa fredag, SKOJ? Vi ska någonstans ut i skogen över en dag & laga mat, leka & säkert nå mer. När vi slutade så bestämde jag & jennifer oss för att fara till universitetet & spana lite =) vi träffade sandra & snacka lite med henne! Sen sökte jag upp min linda & gick omkring lite. Det är såå stoort asså & väldigt mkt folk. Jag längtar så mkt tills att börja på universitetet nu, det verkar ju bara skoj nästan! Efter ett tag ville jag hem, så jag gick till bussen & träffade eden där, så vi åkte hem tsm & fixade lite tacos till oss båda :) nu skulle hon iväg & kolla på en lägenhet med en kompis. Så här sitter jag i lilla umedalen & gör ingenting! När man inte har något att göra & vädret är så fint så klarar man faktiskt av att träna lite. Så jag ska nu ut & spring litegrann, det blir nog efter älven. Sen ska jag hem & BASTA! =D

KYSS

sleep tight

Nu alla kids, nu ska jag sova! Älskar känslan när ögonen inte längre går att öppna för att man är så trött, man försöker, men det går inte. Lovely!
Känner mig lite ensam just nu, why? Asså, jag tänker väldigt mkt på livet. Varför man lever & allt som finns, har något en mening, betyder mitt liv något? Vi säger att jag skulle dö, vad skulle då hända med alla som lever. Skulle ni leva på erat liv som vanligt? Jag undrar om många skulle sakna mig! Jag måste gråta lite känner jag nu. Ibland är livet ganska tungt faktiskt, men jag älskar verkligen att leva! Mitt liv kommer bli så bra, hoppas jag.
Nu är klockan ganska mkt, sov gott alla "läsare" ;) haha!

KYSS





Lite bilder från igårkväll, mkt trevlig kväll!


she wolf

Shakira
She wolf

SOS she’s in disguise 
SOS she’s in disguise 
There’s a she wolf in disguise 
Coming out, coming out, coming out 

A domesticated girl, that’s all you ask of me 
Darling it is no joke, this is lycanthropy 
The moon's awake now, with eyes wide open 
My body’s craving, so feed the hungry 

I’ve been devoting myself to you Monday to Monday and Friday to Friday 
Not getting enough retribution or decent incentives to keep me at it 
I’m starting to feel just a little abused like a coffee machine in an office
So I’m gonna go somewhere closer to get me a lover and tell you all about it

There’s a she wolf in your closet 
Open up and set her free 
There’s a she wolf in your closet Let it out so it can breathe
Sitting across a bar staring right at her prey It’s going well so far, she’s gonna get her way Nocturnal creatures are not so prudent The moon's my teacher and I’m her student To locate the single men I got on me a special radar And the fire department hotline in case I get in trouble later Not looking for cute little divos or rich city guys that just want to enjoy I’m having a very good time in the heat, very bad in the arms of a boy There’s a she wolf in your closet Open up and set her free There’s a she wolf in your closet Let it out so it can breathe SOS she’s in disguise SOS she’s in disguise There’s a she wolf in disguise Coming out, coming out, coming out SOS she’s in disguise SOS she’s in disguise There’s a she wolf in disguise Coming out, coming out, coming out There’s a she wolf in your closet Let it out so it can breathe


















umedalen

Jag har ju inte presenterat två av mina vackra inneboende ;) haha! Jag bor ju som sagt i ett hus på umedalen, vi är 5 tjejer tsm som bor här. Alla har varsitt rum & sen delar vi på kök & vardagsrum. Det är faktiskt helt okej, men mest av allt så vill jag ju ha en egen lägenhet, jag söker för fullt & hittar lite då&då något bra. Men då ska man ju oxå ha turen på sin sida & vara intressant nog satt hyresvärden vill ha en!
Två av tjejerna som jag bor med har jag kommit riktigt nära, tycker om dom jätte mkt.



Eden 22 från Skåne & Linda 19 från Sthlm


coscos

Tänkte käka lite kött & coscos nu, jag har ju börjat med GI metoden. GI metoden innebär att man inte får käka kolhydrater, det är alltså pasta, potatis, ris, bröd & lite mer käk! Jag älskar kött & har nu ibland bara lagat någon köttbit & käkat gurka & tomat till det! Funkar ju hur bra som helst. Jag har nämligen gått ner nästan 4kilo på 3veckor, jag undrar om det har med det att göra! ;) Jag fortsätter iaf med min metod. Det är ju inte så att jag tycker att jag är tjock & vill typ banta lr något, jag vill bara ha någon metod! Dessutom blir det lite nyttigare. Jag rör heller inte så mkt på mig nu förtiden, så jag skär ner på kolhydraterna ;D smart val, lr hur? Ska börja träna iaf 2ggr i veckan, gym finns ju på skolan så det är bara att jag kör. Men jag är så himla slö, orkar inte känslan när man ska lyfta en vikt lr vad som helst & så känner man hur musklerna kruppar, fan asså, det är inte bekvämt! Nu ska jag fixa käk :) uppdaterar säkert fler ggr ikväll!

KYSS

Egypten

Jaa, jag har ju faktiskt varit i egypten! Det är ett riktigt speciellt land, allt är så annorlunda mot sverige. När vi var där fick jag en känsla av att dom lever ett mer fritt liv där, dom går som bara omkring i sin lilla stad hela dagarna, skiter i allt. Men egentligen är det helt fel, i egypten är det mkt regler & väldigt stränga lagar, lr allt är väldigt strängt. & alla, verkligen alla med snopp i det där landet stirrar på varenda levande varelse med kissemurra.
Kvinnorna i egypten har slöja, men till olika grader, vissa täcker bara håret, vissa täcker bara axlar & kropp, vissa täcker allt förutom sina ögon. Varför, undrar man, vill dom verkligen gå omkring så där? Det är ju hemskt!
Bjuder på lite bilder =)



Utav den här resan har jag sett väldigt mkt & gör man det så lär man sig oxå mkt! Vi fick se döda djur på gatorna, djur i små små burar, vissa av djuren var tom. döda! Barn sprang ensamma på gatorna mitt i natten, små barn som tigger av en, fattigdom!

love is over

It's complicated, it always is, that's just the way it goes



Linus; jag & linus har varit tsm i 1år & 9månader, men nu är det slut! Det är en smärta som inte går att mäta med mkt, men vad ska man göra när kärleken tar slut & allt går överstyr? Vi har gjort så otroligt mkt tsm & jag ångrar ingenting!
Vi har bott tsm under hela vårat förhållande & vi tog ett beslut, vi förlovade oss, jag var så himla lycklig & KÄR framförallt! Jag har aldrig vart så säker på någon i hela mitt liv, linus har lärt mig så mkt om livet & jag tror jag har lärt han mkt! Jag kommer iaf aldrig att glömma denna kille! Önskar han det bästa i sitt liv!


mama do

Nu har jag sovit i några timmar & är redo för att dra mig till holmsund, jag ska hem till jennifer. Sen ska vi till en kille som heter Leo, det är fest där men både jag & jennifer ska ta det lugnt ikväll, det blir ingen alkohol för oss ikväll! Jag känner ändå att det räcker gott & väl med att dricka på fredagarna, på lördagarna kan man bara ha roligt med sina vänner & umgås =) så det är våran plan! Jag sover över hos jenni inatt, så imorgon är jag väl hemma vid kanske 3. Då blire lugnt hela kvällen, för sen äre ju skola dagen därpå! ;)

Jag har gått omkring nu i 4veckor i rad & haft så otroligt ont i min kropp, jag har ont i typ ryggen fast långt nere, ovanför rumpan typ! Sen i nacken oxå ;S inte kul alls, doktorn säger att jag är överrörlig men jag fattar inte varför man ska ha ont då! Jag har fått låna av mamma&pappa en stor kudde som masserar, så den ligger jag på varje kväll! :) Nu ska jag dra, bye!

KYSS

bobo

Godmorgon säger jag! Jag måste bara säga att igår kväll var den roligaste kvällen på länge, men dock så hände det lite grejer som faktiskt inte ens är värda att nämna, USCH! Jag & Jennifer mötes upp utanför sjukhuset. Vi kom på att vi behövde köpa lite grejer så vi tänkte gå till berghem & fixa det på ica. På vägen hittar vi en rullstol ( mh, den såg skön ut tänkte jag). Så jag slog mig ner & Jenni skjutsade mig hela vägen. Folk trodde verkligen att jag satt i rullstol på riktigt, dom vart lixom riktigt snälla & vänliga mot oss! HAHAHA! ;D Vi rulla in på ica & handla det vi skulle, sen bad vi ett par att ta kort på oss (ni ska få se). "Men vem är det jag ser"?, LORINA! HAHAHA, lorina sitter & skrattar åt mig när jag kommer rullandes i rullstol, varför det lixom? =D Sen började den riktiga resan till Nydala. Vi tog buss & var framme typ 20.30. Killen vo kom hem till hette Lars & var verkligen jätte trevlig! OH herregud, ni måste bara veta hur fina alla var som var där, har aldrig träffat så trevliga typer :) Johanna var iaf där, & sen var det ett gäng grabbar! Vi kolla på idol, spela lite ölspel, sjöng & spela gitarr, det var helt underbart! När klockan vart 23 så kom det 2st bilar & hämtade upp oss alla & tog oss till droskan! Jag & Johanna gömde våran dricka ute i en buske ;) När vi kom in så var det inte så jätte mkt folk men det var ändå roligt! Vi gick ut ett tag & när vi kom in så var det mkt mkt mer människor! Vi dansade & dansade! Lars bjöd mig på en shot, den tom brann, herregud! Det var äckligt men det gick ner, nästan! :P Kvällen var som sagt rolig, jag lärde känna ett helt nytt gäng härliga typer, det är så himla roligt! Träffade dessutom Viktor ekman & Joakim moritz, skojskoj! Sen drog vi ner till stan, subway & käka. Fredrik hade en kupong som sa "köp en macka & få en 15cm gratis", ungefär så, satt jag behövde inte betala :) tacktack! SEN kom problemen, jag & jenni hade missat sista bussen hem, så vi hade ingenstans att ta vägen. Fredrik var då underbar & fixa taxi sen drog vi hem till han & fick sova i hans föräldrars säng, jag & jenni myste ett tag, sen somna vi vid kanske 5 någongång! Vi vaknade idag av att Fredrick lagade mat ;O hur snäll kan man bli! Vi fick makaroner & korv.

Tack killar & tjejer för en helt underbar kväll!
KYSS



FERRE!

Nu alla damer & herrar drar jag alldeles strax till marieberg (tror jag det heter). Där ska vi förfesta lite & lära känna lite nya folk, kulkulkul! =) Sen drar vi senare vidare till droskan, men det är inte helt säkert, men förmodligen! ÅH! Jag färgade nyss mitt huvud mörk brunt ;) skit snyggt, nej, menar mitt hår! haha! :) Nu känner jag mig skitsnygg & redo för att gå ut, måste bara gå förbi på någon kiosk snabbt & fixa lite småsaker! Ikväll kör jag på vin, det är mitt nya gooa! Jag har den godaste, ska ta med till mamma nästa helg ;) (lr hur mamma), LOVE YOU! Waoow, min buss går 19.23 så jag måste spring nu! BTW, imorgon lägger jag in lite kort från kvällen! pussi

KYSS

Jamie Cullum - Gran torino

Åh, jag måste bara dela med mig av den just nu finaste låten, vill bara gråta. Helt underbar! Lyssna & känn det vackra i den, ni mååste! :) Det finns dessutom en film som är ganska ny, den heter Gran torino. Åh, asså ni måste tro mig, den är så braaa! Alltså, det är egentligen inget jätte speciellt med den, men den är så himla fin & sorglig! Clint Eastwood är både huvudperson och regisör i filmen, älskar gubben!

Jamie Cullum - Gran torion

- Vill bara säga detta innan jag somnar;
Jag kommer att snygga till min blogg väldigt mkt, allt är på G men det tar säkert någon dag! Jag måste oxå lära mig fatta lite mer här, är så ny i bloggvärlden lixom! ;)

undebar dag

Ligger här i min helt sjukt stora säng & läser lite bloggar, dricker te & diggar lite härlig musik. Idag har varit en bra dag, jag är så glad! & jag kan bara inte släppa att jag ska till vegas, är så sjukt taggad. OH, det kommer bli galet!
Imorgon när jag slutar ska jag möta upp eden på stan & fixa lite små grejer ;) hm, undra vad! Sen så drar vi till underbara slumpen & kollar in second hand! Man kan nog hitta mkt. Är ute efter några coola höst skor & typ en hatt. Sen blir det senare på kvällen en förfest hos några boys som jag inte vet vilka det är, jag & jenni följer med Johanna & hennes tjejkompisar. Kommer bli jätte skoj =) sen drar vi oss sakta men säkert mot droskan! Kommer vara mkt folk imorgon har jag hört, härligt måste jag säga! Mina planer för lördagen är solklara! Jag håller ju som sagt på med projektarbete nu sista året & jag ska ju anordna en modevisning (så det kommer bli MKT slit). Jag ska därför imorgon gå runt till olika klädkedjor & fråga om dom är intresserade av att låta mig visa upp deras kläder, lr asså jag ska inte visa upp dom, det ska ju mina modeller göra, men det är ju jag som är chef lixom! =D great! Det måste fixas ganska tidigt satt jag vet att jag har några kläder, annars kan det ju inte bli någon modevisning som sagt! Men jag håller tår & tummar, hoppas på det bästa! Oh herregud vad håller jag på med, kan ni fatta att jag ska anordna en modevisning, galet ju! Jag vill ju så klart att det blir något ganska stort, vill inte ha något litet skit, det ska vara ordentligt lixom, om det ska göras alls! Ska bli så skoj. Jag ska oxå fixa ett band som ska få spela lite & sen kolla om det är några tjejer som skulle vilja dansa, jag vet precis vilka jag vill ha! Hoppas bara att dom är sugna!
Men hörrni :) nu ska jag lägga mig & sova gott bara gott!

KYSS

hemma

Har varit & handlat mat med linda, det vart ganska mkt mat för bara 350:- :) stolt! Nu har jag pengar över & dom ska sparas tills jag behöver fylla på i kylskåpet igen! Det är det värsta när man inte har mat hemma & typ no money alls, så himla drygt! Men efter ett tag vänjer man sig, ingen frukost, ingen kvällsmat, till middag blir det bara nudlar! Det är fruktansvärt, men tillslut så bryr man sig inte längre. Men nu är det fullt i kylskåp & frys, lovely! Linda & jag lagar mat till eden nu, hon fyller ju som sagt år idag! Eller herregud, det är linda som lagar maten, jag har inte gjort någonting alls, waow! ;S Tryckte just i mig 2st rostade mackor med skinka, tomat & gurka på. Jag var så otroligt hungrig när jag kom hem från stan, jag har ju inte ätit något alls idag =( åt 2st äckliga pannkakor till lunch. Ingen frukost hade jag, hahaha! Stackars mig! Men nu har jag meddelat mamma om min matkris så hon har skickat mig money =D perffa!
Ikväll blir ännu en kväll med idol & bara lugn, så himla skönt! Jag behöver ju iaf inte tänka på några läxor lr skolarbete eftersom att jag gör nuförtiden allt på skoltid, känner mig  duktigt! =)

byebye everybody, I know you love me! / Fitty

skola

Sitter på skolan & gör verkligen ingenting. Jag & jennifer var nyligen på axtorpet & köpte lite goosaker, underbart. Vi har en lektion kvar, filosofi! Det är faktiskt liite intressant ;) you know what i mean! Det är så skönt i skolan nu, har typ inga lektioner alls, 3st varje dag. Sen har vi oxå 2 timmars lunch varje dag, lovely!
Efter skolan ska jag fara & handla med min boendekompis linda, vi ska handla käk. Det ska inhandlas extra mkt gosaker för våran andra boendekompis eden fyller nämligen 22 år idag! Det månste firas! Vi ska äta lax med pesto & dricka lite vin! =) asmysigt! Sen lär det bli en ganska tidig kväll tror jag.
Kan ni tro vad, patte är på skolan idag! Han gick ut förra året men hänger här ändå, så blir det när man saknar Östra! =) Nu ska jag snart börja. BTW, vilket underbart väder vi har i city idag ;D asfint!

KYSS


min största kärlek

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes

Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you


god natt!

tihi! åhh, jag är så himla glad. Love my life! =) är så taggad på livet! Jag & min älsklings vän drar till las vegas i augusti nästa år, kan ni fatta hur jävla grymt det kommer att bli. Tänk allt vegas har att erbjuda oss ;) vi ska bo hos en kvinna där som jennifer känner. Jennifer har ju bott i vegas i ett år & gått high school year där! Så hon ska få bli min personliga guide, så äre. Vi ska festa & vi ska resa runt där, shoppa, gå på hockey matcher, gå på allt som är intessant att se där, & det är väldigt, väldigt mycket!


Nu tänkte jag krypa ner i sängen & lyssna på lite favorit musik, Mayday Parade - When i grow up, Coldplay - Lost, mhh, underbart! Jag har nämligen sovmorgon imorgon så jag har inte planer på att somna på minuten! Ska läggain en bild på min underbara vän, love you!


break.

jag sitter ju & tittar på idol, fattar inte att reklamen kommer så jävla snabbt, det är ju bara reklam! Det är iaf riktigt skönt att bara sitta & titta på tv en sån här kväll & äta kiwi! Måste erkänna nu att jag nyss tryckt i mig 7st kiwis, not so good! Jag bor ju som sagt i ett stort hus med 4 andra tjejer. Jag, eden & linda sitter i soffan nu & äter go-saker! Skrattar åt alla galna människor vi har i landet! Nu börjar det.

KYSS


pics.




Här får ni lite goa bilder av mig, ville bara visa upp några av dom finaste vännerna i världen, självklar har jag mkt fler fina vänner, men just nu har jag inte så många pics på dom. Det kommer att komma mer! =) Nu ska jag hoppa ner i ett varmt badkar & bara slappna av, sen blir det att titta på idol! Ska försöka somna tidigt ikväll, känner mig helt slut i kroppen & i huvudet, det har varit mkt sista tiden! Jasmine, you know i miss you!


min första blogg, say what!

Nu sätter jag igång med att blogga!

Jag har länge funderat på att skaffa en blogg, men det har aldrig blivit av. Nu tog jag mig själv i nacken & satt igång! Tycker att det här är riktigt skoj, att bara få skriva & inte tänka på något annat. Jag tänkte nu iaf presentera mig själv, antar att alla mina vänner som läser vill veta vem jag egentligen är, för det har ni ingen aning om, lr hur! ;)

Fanny Sofia Forsman
är mitt namn, jag går Friskvårdsprogramet på Östra i Umeå. Går nu sista året & längtar så fruktansvärt mkt till studenten, vi beställde btw studentmössor igår på skolan. Min vart jätte fin & ganska enkel, ojoj vad man ska satsa på att vara finast av alla den dagen! Jag är iaf 18 år & lever ett ganska normalt liv, älskar att gå ut med mina vänner och skaka sönder på dansgolvet! JAJA, vad mer kan jag säga, ingenting!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0