anna 18år


Tack anna för en trevlig kväll, och mkt god mat. äntligen får du hänga med oss ut ;D
vi kör nu på fredag hoppas jag!


dress me

Linda Rose Dress SEK 549, Motel - NELLY.COM Kate Printed Dress SEK 549, Motel - NELLY.COM Black Zebra Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM Open Back Lace Dress SEK 699, Jones & Jones - NELLY.COM                Hallov Dress SEK 995, Modström - NELLY.COM Wetlook Frill Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM

åååhgud! nelly.se har såå mkt fint att erbjuda, skulle vilja ha minst 20 klänningar därifrån. speciellt deras klänningar är helt underbara! håller ni inte med mig?

KYSS


hemma

hejhej :) nu är jag äntligen hemma hos mamma&pappa! och det är så himla skönt att bara komma ifrån stan ett tag, trodde att jag ville hem, men det vill jag inte nu! mamma&pappa är på jätte bra humör, och det gör mig så glad :) vi har ätit pizza och jag har hjälpt mamma med att handla käk. nu sitter jag vid ofelias dator, och hon har så otroligt mkt kort. jätte mkt gammla bilder på oss osv. tänkte lägga upp lite bilder :)







väldigt gammla bilder som sagt! ;D men kul äre alltid att påminnas!

morgon

hejhej alla! jag har nyss vaknat till ordentligt, är fortfarande ganska trött men jag måste upp nu. jag har mkt att göra idag, dessutom ska jag hem till mina föräldrar i flarken. det känns skönt att få komma hem, det enda som plågar mig är att jag kunde jobba ist och tjäna nästan en 1000lapp idag. men när mammor vill ha hem en är det bara att springa till bussen :)

nu ska jag ner på stan, gå på carlings och snacka modevisning! jag har kommit väldigt långt med min modevisning nu. den 20 januari smäller det! då vill jag se mkt folk ;D


btw

måste bara snabbt berätta om min hunger efter en tatuering! jag är såå nära på att springa och boka en tid, men jag måste först vara sten-säker på vad det är jag ska göra. det ska ju ändå sitta på min kropp i 80år!

vad jag är gör så kommer det att bli en text, ett litet citat lr någon fin mening. jag vill heller inte att det ska vara en stor tatuering, den ska vara lite smygis.


                         
          sugen är jag på att tatuera i nacken, men texten hon har är inget jag är intresserad av.

GOOD NIGHT!


läsare

vet ni vad! ;D jag upptäcker lite grejer på min blogg som är skitskoj! varje ggn jag skriver många ggr på en dag så ökar mina bloggläsare jätte mkt. jag är väldigt nyfiken på vilka ni är som sitter där ute vid olika datorer och läser det jag skriver. som mest har jag haft 108 läsare på en dag, och det är sjuukt mkt tycker jag! kissie, here i come ;) nu har jag sista tiden haft väldigt få läsare, typ 30-40. men idag kan jag lova att vi är på höga höjder, siffran 88 var det jag sist skådade. vet tyvär inte hur man tar kort på bilden där statusen är.
josefin, HJÄLP MIG!

jag tänkte så här i min hjärna, "nu jävlar ska jag satsa lite på min blogg, och se vad som händer" =D !! vad tycker ni om det, en bra ide?

sen skulle det oxå vara roligt om ni som läser min blogg kommenterar och hälsar på mig ;) satt jag får lära känna mina läsare lite! nu ska fakky sova, KYSS!

                              
                                      avslutar med en bild på härligt sexiga robert pattison!

svininfluensan

idag har jag tagit svinsprutan, och jag måste säga att jag var lite nervös innan. men när sprutan trycktes in i min arm så vare inte så farligt. det äckliga var att när hon var färdig så kändes det hela tiden som att sprutan satt kvar i mig, jätte obehagligt. anledningen till att jag berättar det här nu är att jag just fick SVINont i min arm och att hela armen har blivit SVINöm. kan inte anstränga den så mkt, jobbigt att lyfta armen. nu hoppas jag bara att jag kommer att vara frisk och som vanlig tills på lördag, för jag jobbar då! och att springa omkring på en nattklubb och bära tung alkohol är inte det lättaste!
vi fick ta våra sprutor klassvis på skolan, och vi tog idag! :) nu är sprutan tagen och det finns ingen återvändo, jag har det nu i min kropp.

jag och jennifer har idag grubblat på en grej, det är väldigt skrämmande men jag måste bara säga. som sagt så är ju den här sprutan väldigt ny, den är bara 3månader gammal. dom har testat den på folk osv, men det dom aldrig kan veta är ju hur sprutan påverkar en efter tex 1år, lr 5år. tänk nu alla som har tagit denna spruta, vi kanske dör allihopa om några år för att den förgiftar oss sakta, lr vad som helst! jag blir jätte rädd då jag bara tänker på det. man kanske inte dör, men man kanske får någon konstig sjukdom. sprutan kanske blir ett gift på lång sikt! huvvaligen! vi kanske alla blir små söta grisar ;D vem vet!
tänk på saken ...

                                        

skolaa

vi har i början av denna vecka haft sv nationella både muntligt och skriftligt. jag har just fått veta att jag fick ett skarkt G i det skriftliga. jag fick en G5, och det är just under VG. vi hade tydligen ganska hårda lärare som betygsatte oss i år. men jag är jävligt nöjd med mitt G, jag vet ändå att jag kommer få VG i svenska!

Give me!


Now that you're gone


jag och jasmines grillning vid kajen! ( gott vart det ;) )

på väg till förfesten, för ca 1år sedan!

jasmines student! (väldigt sorgligt, sista dagen vi träffades innan hon flytta)

nyårsafton, för några år sedan! (långt in på natten, slitna tjejer?) hahaha!

min skolavslutning i 9an!


Jasmine, du ska veta att jag saknar dig och att jag älskar dig! Längtar så mkt tills vi ska ner till dig :)
PUSS

christmas, come to me!

äntligen är julen på G, och jag lääängtar så mkt! denna jul kommer jag att begränsa personer som jag köper julklappar till, dom som kommer få något av mig denna jul är (trumvirvel) ; Mamma&pappa, ofelia, linus och jennifer. sen ska jag bara köpa julklappar åt mig själv ;D love it!

fannys önskelista
(dock ganska kort)

- Parfym, Jessica Simpson; Fancy
- Armklocka, Svart med diamanter. ur&penn
- Svart skinnjacka
- Pengar
- Heminredning
- Mockahandskar (med nitar) h&m
- Massvis med ringar, silver




det är så mysigt ute nu när det är mörkt och blåser lite, man har massa ljus inne i värmen och tittar på paradise hotell :) så mysigt!


silk&satin

jag måste bara berätta om min förälskelse för nattlinnen. för det första så tycker jag det är jäkligt snyggt med nattlinnen på, det är som små klänningar fast lite sexigare/finare/mysigare. sen äre oxå skönt att sova med något på, och jag som hatar att sova med stora tröjor och annat är mkt glad över nattlinnet! själv har jag 6st nattlinnen och alla är gudomligt fina, det är dock inga dyra grejer! skulle aldrig lägga mkt pengar på sådant :)
jag har nu iaf varit inne på victoria's secret och hittat mktmkt fint, tänkte visa upp dom jag gillade som mest!

den sista är ju bara helt underbar, älskar färgen. så söt!

Hoppas nu att jultomten ser dom här och att han vet om att jag är en duktig tjej, pluggar hårt och älskar min mamma!


cover

igår kväll jobbade jag på cover club, ni kommer aldrig fatta hur mkt folk det var igår! man fick springa hela tiden, det är trångt, folk drar i en, det är hett som .. inne på klubben. men fortfarande så älskar jag mitt jobb :)
igår skulle vi skriva på något papper som våra chefer skulle skicka in till polisen. dom vill kunna se våra register, och som tur är så har jag alltid varit en ängel och aldrig gjort några fulingar. satt mitt register är förhoppningsvis rent!
jag har jobbat ganska mkt nu faktiskt, och hoppas på att få jobba ännu mer. nu till helgen jobbar jag både fredag och lördag, det ska bli skoj! :)

man känner nu dagen efter jobbet att man är så sliten, det är som att man själv varit ute och "pardy hardy". jag var hemma 4 igårkväll men somnade vid 6 nångång. man har som fått lite energi i sig :)
men nu ska jag tända lite ljus här hemma och hoppa in i duschen, sen blire förhoppningsvis att käka nå go mat!

KYSS

ojoj

måste bara presentera en låt som är sååå bra!
lady gaga - bad romance


veckans 3

nu alla, jag har börjat med "veckans 3". det innebär att varje vecka kommer jag lägga ut 3st låtar som jag bara pumpar sönder här hemma!


Ke$ha - Tik Tok


skönaste låten just nu, love!
tack för hjälpen btw.

fråga

en fråga till "mina läsare", yeye! jag är lite sugen på att lägga ut videos från youtube, men jag har ingen aning om hur man gör sånt. äre någon där ute som kan förklara för mig?
skulle uppskattas :)

pussi

älsklings kitty

åh, jag saknar min katt så MKT, sudden ;(
min lilla sudden. han blev dödad på en åker av någon bonde i traktor, usch!
så var hans död, undrar hur han har det nu!
han älskade mig och jag älskade han.
vi hade helt seriöst en magisk kontakt emellan oss, vi förstod varann!


red lips



första gången i mitt liv som jag använder rött läppstift, tycker faktiskt att jag passar i det ;)
vad tycker ni?

KYSS

"hjälp, jag kommer bli misshandlad/våldtagen/mördad!"

jag är ju som sagt lite småsugen på att hitta mig en liten mysig lägenhet, och igår for jag iväg för att kolla på en som jag tyckte lät väldigt billig och bra för mig. jag ringde upp hyresvärden och sa att jag var på väg, (klockan var strax efter 10 på dagen), han sa att jag skulle åka med buss 1. jag hoppade på 1an och for iväg. när jag hoppar av bussen på den busshållsplats där han sa att jag skulle hoppa av, inser jag att jag har ingen aning om vart jag är, har aldrig varit på sofiehem förut, kan ingen väg lr någonting alls där. jag ringer upp hyresvärden och ber han förklara för mig hur jag ska gå. han skrattar lite emellan åt och säger "ojoj, jag har nog lurat iväg dig någonstans". jag känner att han är lite skum och talar om för han att nu vill jag att han förklarar ordentligt för mig vart jag ska, (han var så slarvig i sitt sätt att förklara). efter ett långt försök att hitta vägen kommer han med ett förslag, "jag tror att jag hämtar upp dig med bilen, stanna där du är", och så lägger han direkt på.
jag står där mitt på vägen med en obehaglig känsla i magen, min hjärna börjar tänka läskiga tankar. "tänk om det här var hans mening, hans mening kanske var att jag inte skulle hitta satt han kunde komma och hämta mig med någon bil och sen dra iväg med mig, låsa in mig i någon källare och sedan mörda mig".
efter några minuter dyker det upp en jätte gammal rostig bil, något mittemellan en skåpbil och en vanlig bil. rutorna är alldeles igen isade, han har skrapat litegrann, ja kan knappt se vem som sitter inne i bilen. jag ser att han vinkar dit mig och tutar. jag går fram till bilen och tittar in genom rutan, öppnar dörren och hälsar. i bilen sitter det en man i 25-30års åldern, riktigt stor kille, både fet och lång. han har HELT SERIÖST snor runt hela näsan, USCH!!!! han är lite småförkyld och hostar osv. inuti bilen ser det ut som ett helvette, det är smutsigt och skitigt. bakom framsätena äre en vägg som går för allt där bak, (förstår ni hur jag menar?). det är ett ganska stort hål i den väggen dessutom. det var det som skrämde mig mest, att han hade som ett rum bak i bilen.
han säger glatt "hejhej, det är bara att hoppa in". jag funderar några sekunder och säger "vart exakt äre vi ska".
han peckar åt ett hål och säger "ditåt". jag hoppar in i bilen, shiiiiiiiiiiiit, stänger dörren och börjar småprata.
han kör iväg, efter bara några sekunder i bilen pekar han åt ett hål och säger "där inne bor jag", "jaha" säger jag. han fortsätter att köra och plötsligt far vi in på ett villa kvarter. han kör plötsligt in på en gård, huset är ganska litet och blått. på gården ligger det däck, skräppåsar, det står bilar där, det ser het enkelt förjävligt ut. han kliver direkt ur bilen och går mot dörren, "kom" ropar han. jag går ut ur bilen och funderar ett tag. jag frågar honom diekt, "äre här det du ska hyra ut, för jag vill bara kolla lägenheten, sen måste jag tillbaka till skolan". han säger, "jag bor här uppe, det är i källaren du ska bo. det har nyss flyttat in en tjej där, satt du blir ju inte jätte ensam".
FYFAN, vilken idiot tänker jag! jag sa att jag var ute efter en lägenhet med kök och egen toa. jag sa oxå att jag ville bo själv, att jag nu har bott i kollektiv.
jag följer ändå med in bara för att, nu var jag ju ändå där, jag kan ju inte bara gå. när vi kommer in så frågar han, "vill du har lite kaffe lr tee", "nej tack", svarar jag. vi går ner till källaren och det första man ser är en liten, liten mini hall. i denna hall äre ett mini kök, det är bara 2 plattor (jätte gammla, och äckliga), det är massa grejer där som inte hör till köket. i handfatet ligger det lite hår och något gammalt skräpmat. han visar mig sedan toan som jag ska använda, "den här toan är till för både dig och den andra tjejen, ni ska dela". Det mina vänner, var den snuskigaste toaletten jag någonsin skådat, jag kan verkligen inte fatta vad det är för råtta till tjej som vill bo där, snuskig människa. sen säger han till mig så här "jag har både en bra och en dålig nyhet till dig, det bra är ju att jag är här, men den dåliga är att jag har ingen nyckel til rummet du ska kolla på". Då vart jag förbannad, och sa till denna snoriga man, "Det var ju inte så smart av dig, jag kom ju för att kolla på allt, och dessutom trodde jag att du fattade att det var en lägenhet jag var ute efter, inte en koja i din källare." "jag kan förstå om det här inte är något för dig, men nu har du iaf fått se den".

idioter vi har i våran värld, jag kan lova er att nästa gång ska jag ha någon med mig. vill aldrig mer behöva känna rädslan som jag kände emellan åt igår. nu tänker jag bo kvar i mitt spökhus, med hopp om att hitta något bättre längre fram.

KYSS


what i want

H&M har blivit så jävla bra på grejer tycker jag! önskar mig ett FETT presentkort på H&M till jul, det skulle verkligen inte sitta fel. nu måste jag hitta en läcker klänning till nyår, för detta nyår kanske kommer firas låångt låångt bort ;) maybe!

btw, kollade på den så kallade "lägenheten". HERREGUD, jag har aldrig varit med om något värre, ska berätta senare över en kopp latte! ;) nu måste jag lyssna på filosofen johan, min lärare =)

KYSS


jag & jenni



älskling & jag på krogen krogen, halloween!

hejhej

har webbdesign just nu, mkr ointressant kan jag lova! vi håller på med "flash", fråga mig inte vad det betyder. om 1 timma exakt ska jag på sofiehem och kolla på en lägenhet, ska bli skoj :) är så jäkla less på att bo som jag gör nu. vet att jag har tyckt om det mkt, men för det första så äre ett spökhus, det bor typ ett spöke där. jag är helt seriös, jag känner mig alltid obekväm, det är obehagligt att vara ensam hemma helt enkelt. sen så är några av tjejerna lite speciella ;D ehm, undra på vilket sätt jag menar då! sen så är värden av huset oxå crazy, pallar heller inte att bo så långt från stan när jag har bott mitt i fucking umeå city jätte länge. jag försöker därför nu att hitta något som kostar lika mkt lr mindre än där jag bor just nu.
Har hål enda fram till kl 1 idag efter den här lektionen, så jag tänkte kläma in både lägenheten och lite gym! Sen blire att vara med linus ikväll :) vi träffas väldigt ofta nu, man kan säga att vi är med varanndra varje dag. han har suttit spår i mig som inte går att undvika, vill vara med han!

nu ska jag fortsätta att försöka förstå det här med "flash", kanske ska ropa på fröken inga!

KYSS

onsdags!

åh! i onsdags vare corona som gällde, och gissa vad :O jag träffade 2 kompisar som jag gick lågstadiet med, mimmi och elin! :) så vi röjde med dom! hade en väldigt skoj kväll, men måste säga att jag trodde corona skulle vara mkt större och mkt bättre! så inponerad vart jag inte! :) jag gillar faktiskt både cover och krogen krogen mkt mer! bilder från kvällen kommer här ..

TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL GOTT FOLK!
KYSS


RSS 2.0