loving you, is so easy


say what you will



mussimussi, min prutt och jag!

who says



min laddade frukost, har lärt mig att frukosten är det viktigaste målet på dagen. jag har blivit väldigt ordentlig med bra frukost. gillar att äta ..
vanilj yoghurt, musli och hallon. godmorgon juice och ett kokt ägg :)

cappouch



idag lyckades man komma hem med en liten påse med grejer! har varit med mor på stan idag, vi tog en fika/lunch på cafe station, sen sprang vi runt och gjorde lite ärenden tsm bara! :) har växlat in mina svenska pengar nu till turk-pengar.

skjorta Mormors garderob, tack mormor
bustier Gina T - 49:- (rea)
SNYGGINGAR Nelly 399:- (I think)

mössan MIN



inte dom bästa bilderna .. men, det där är min mössa det! nu äre så otroooligt nära, OCH skolless är jag så in i tusan ska ni veta! ;D nu längtar jag till sommar, då ska jag satsa på jobb! kommer jobba på O'learys och taket i sommar! :) sen blire förhoppningsvis en juridik kurs på 2 månader på universitetet. sen undrar jag .. vad ska jag vara kvar här i umeå och göra, det jag har här är familj, vänner och jobb! det viktigaste av allt :) men jag är nyfiken på nya ställen, frågan är om jag klarar mig ensam ute i världen! :) får nog hålla mig på hemma plan i nått år!

new



klänning Nelly 209:-
tisha Gina T 149:-
skor H&M 199:-
Underkläder H&M 225:-

give it all u got

yes, idag har vi alla i klassen varit och hämtat ut våra studentmössor. min är så fin =) fick med mig 1 visselpipa och en tuta oxå, plus en guld penna och en öppnare! haha, onödiga saker. men det blir kul då dagen är inne!
ska hem och fota min fina studentmössa strax, då ska ni få se.

sitter just nu på waynes med jennifer och pluggar, har fått bort ännu mer nu. är så duktig så =)


Usher - OMG ; min favoritlåt för stunden!

And they always wonder .. what is her problem!?



drunklicious ..!

Santigold - You'll find a way



bring it, dirty ..

Pursuit of happiness



Har idag gjort lite småbeställningar, känner att jag behöver dessa två saker. Skorna på bilden kommer ifrån Nelly.se och är en av dom mest eftertraktade skorna Nelly har att erbjuda.
399:- ska jag betala för dessa gobitar, dom kommer att komma inom 1-3 dagar =) farliga klackar!

Sen har jag lääänge suktat efter en ordentlig klädhäst. Upptäckte nyligen att dom säljs på Ikea, så en kompis som är där nere nu ska köpa med sig en sådan till mig.
129:- får jag betala för den!

Jag jobbar som sagt varje helg på Schlager/Five nuförtiden, satt jag har ju pengar att unna mig fina grejer för.
Nu längtar jag tills lönen rullar in =) om mindre än en månad nu så drar jag och mina tjejer till Marmaris i Turkiet, nu börjar man rota i garderoben efter alla sommarklänningar, bikinis, jeansshorts och alla fina blusar! ;D
Kommer att bli en riktigt rolig resa!

Tänkte bjuda på min älsklings-spotify-lista, om någon är intresserad!
Baby

B.o.B


Räddare i nöden

Petters nya album "Räddare i nöden" är så jäkla bra, älskar allihopa. men en av låtarna får mig att klämma ut måånga känslor, så fin och så "rörande".


Petter ft Veronica Maggio - Längesen

say ahh



have you ever seen a cute boy ;) NONO!
ta en titt på denna video, och han uppenbarar sig direkt!
han skulle man vilja smaska på, mumma! ;D

how low

något i mig mår inte riktigt bra just nu, mår fortfarande inte bra över allt som hänt sista tiden. grubblar och tänker så mkt! egentligen borde jag inte bry mig, men det är tungt. tungt att gå vidare och glömma!
tack vare alla mina fina vänner och alla andra jag har runt mig så får jag chansen att tänka på annat. men när kvällarna närmar sig och jag tillslut sitter ensam i sängen så kommer allt upp igen.
älskar alla fina, älskar älskar älskar!

det är såå mkt som händer i mitt liv just nu, har mkt jag ser fram emot! jag borde vara glad, lycklig. men idag känner jag mig inte lycklig för en femma! behöver något att tugga på, kanske en fet godis påse!?

oh, dessutom så har jag tappat rösten nu, HELT! om ni skulle höra så skulle ni förstååå. är inte sjuk, alls! det är konstigt, finns mkt som är konstigt!

Ikväll ska jag iaf besöka en vän, ska bli skoj! har träffat så mkt nya människor sista tiden, det är så skoj med nytt folk =) love people!


our own way


Megan Fox

jag satt just och tänkte på hur otroligt vacker och sexig Megan Fox är. men när jag plötsligt hittade bilder och texter om hur hon har opererat hela henne själv tänkte jag "M jacksson - wannabe, hallo"!!
man ser att hon var riktigt söt förut, och hon har ändrat verkligen varenda detalj på hennes egna kropp!
det är det mest osexigaste jag vet, när man är så vacker som hon var och ändra på hela sig själv! det är synd, men hon är en riktig gobit, ögongodis måste jag säga! ;D

RSS 2.0