morron



god morgon alla människor!
idag vaknade jag kl 6 av att linus skulle iväg till jobbet, jag kunde inte somna om satt jag tittade på vakna med the voice. :) sen gjorde jag en ordentlig frukost, behövdes verkligen.
BTW, igår fick jag min lön och jag har aldrig varit så "rik" som jag är nu. med tanke på att jag har 3 jobb så blir ju lönen lite fylligare. jag sitter nu än i sängen, ska strax duscha och städa upp här hemma. sen blir det att fara ner på stan för att ta en buss hem till mina föräldrar i flarken. har inte varit hos dom på 2 månader nu.

KYSS


FIVE




vad ska du och dina kompisar göra på fredag! säg inte att ni ska sitta hemma och se på tv, för det vet jag att ni inte vill egentligen. jag vet precis vad ni vill och kommer att göra. på fredag är det FIVE som gäller, det kommer bli ett rikligt tryck och det är där allt kommer att hända. ingen ska bli besviken, alla kommer ha en av sina bästa kvällar på läänge! =) musiken på FIVE är alltid den bästa och nyaste, folket blir som galna på dansgolvet. JAG vill se alla där på fredag, det kommer bli en grym kväll.  TRO mig!




today

idag kände jag för en plötslig förändring och tog saxen i mina egna händer. jag klippte en lugg och toppade mitt hår en aning. mitt hår är sjukt slitet, men jag bryr mig inte så mkt om det. jag vill mest bara att det ska växa och bli så långt det bara kan bli!



vad tycker ni? ;) får man ett VG, kanske ..


vill ha


by H&M

this is mine, on friday! BABY


SWEDISH HOUSE MAFIA


edward maya - this is my life


RSS 2.0